Καζαντζιδησ Κηδεια / 7 Khdeies Poy Metatraphkan Se Laiko Proskynhma Ta Teleytaia 30 Xronia Sthn Ellada Ti Les Twra - Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων .

Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας. Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα.

Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Mpolikoi Kafroi Kai Mia Khdeia Protagon Gr
Mpolikoi Kafroi Kai Mia Khdeia Protagon Gr from www.protagon.gr
Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων . Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Πλήθος κόσμου στην κηδεία του στέλιου καζαντζίδη στις 15 . Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας.

Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη.

Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Πλήθος κόσμου στην κηδεία του στέλιου καζαντζίδη στις 15 . Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα. Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας. Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο . Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων .

Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων . Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας.

Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Stelios Kazantzidhs San Shmera Sighse To Ahdoni Eidhseis Pagenews Gr
Stelios Kazantzidhs San Shmera Sighse To Ahdoni Eidhseis Pagenews Gr from cdn.pagenews.gr
Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Πλήθος κόσμου στην κηδεία του στέλιου καζαντζίδη στις 15 . Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα. Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο . Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας. Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο .

Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Πλήθος κόσμου στην κηδεία του στέλιου καζαντζίδη στις 15 . Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο . Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα. Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων . Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας. Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς .

Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο . Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων .

Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη. All About Evia 04 23 12
All About Evia 04 23 12 from 1.bp.blogspot.com
Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων . Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα.

Κηδεια γεωργιου καζαντζιδη etωn 27 πεμπτη 12 ιουλιου 2018 και ώρα 11:00π.μ στον ιερο ναο αγιου γεωργιου νεασ αγχιαλου παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους . Κηδεύτηκε το απόγευμα του σαββάτου ο στέλιος καζαντζίδης, ο οποίος πέθανε την παρασκευή το πρωί ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο . Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Πλήθος κόσμου στην κηδεία του στέλιου καζαντζίδη στις 15 . Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Την πέμπτη (16/9) η κηδεία του γιάννη ματζουράνη. Σαν σήμερα, στις 29 αυγούστου του 1931, γεννήθηκε στη στη νέα ιωνία αττικής ο στέλιος καζαντζίδης, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς . Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων . Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα. Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας. Πέθανε στις 14 σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του στέλιου καζαντζίδη.

Καζαντζιδησ Κηδεια / 7 Khdeies Poy Metatraphkan Se Laiko Proskynhma Ta Teleytaia 30 Xronia Sthn Ellada Ti Les Twra - Ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα πολλών χιλιάδων .. Όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, με την κηδεία του να εξελίσσεται σε λαϊκό . Ενα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής που είχαν συνεργαστεί με τον μίκη θεοδωράκη, ήταν και ο στέλιος καζαντζίδης. Στις 14 σεπτεμβρίου του 2001 ο στέλιος καζαντζίδης αφήνει την τελευταία. Τον μάιο του 1964 ο στέλιος καζαντζίδης παντρεύτηκε την μαρινέλλα. Μετά από επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθεί καμίας μορφής κηδεία… θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας χριστόφορε…» έγραψε ο σπύρος μπιμπίλας.